مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت حق بیمه مشاغل سخت

سلام
اینجانب هشت سال در شرکتی با عنوان شغلی پرتونگار صنعتی که از مشاغل سخت و زیان اور میباشد مشغول بکار بودم . کارفرما در لیست حقوقی که به بیمه ارایه میداد فقط حداقل حقوق را لحاظ کرده و سایر مزایای قانونی شامل حق اشعه و ماموریت و اضافه کاری را رد نمیکرد. سوال اینکه من برای شکایت از ایشان به کجا مراجعه کنم لطفا راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

شکایت از کارفرما به دلیل عدم پرداخت حق بیمه مشاغل سخت پرداخت حق بیمه مشاغل سخت حق اشعه شکایت از کارفرما مشاغل سخت و زیان آور