مشاوره حقوقی رایگان - حق اشعه کارکنان پذیرش رادیولوژی

با سلام.من بمدت پنج سال است که در پذیرش واحد رادیولوژی بیمارستان با سمت متصدی امور اداری مشغول به کار می باشم.از آنجا که اتاق پذیرش داخل واحد رادیولوژی می باشد و بنده با ورود هر بیمار در حال رفت و آمد به اتاق اپراتور می باشم با توجه به سمت بنده به اینجانب حق اشعه تعلق میگیرد؟

پاسخ ها :

منصوره  داوری

سرکار خانم منصوره داوری :

باسلام.اصل بر آن است افرادی که مشغول به انجام این کار میباشند تعلق بگیرید نه افرادی که حوالی آن هستند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام امکان آن وجود دارد از طریق ارگان مربوطه پیگیری کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر مستقیما با اشعه وپرتو سرکار داشته باشید بله

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اگر مستقیم با اشعه در تماس باشید بله

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر مستقیم با اشعه در تماس باشید بله