مشاوره حقوقی رایگان - مستاجر بد

سلام،
ما یک سال پیش خونه رو به یه مستاجر دادیم به مبلغ حدودی 100 میلیون رهن و 160 هزار تومن اجاره، مستاجر ناتو در اومد و پول بنگاه رو نداد و بنگاهی هم کمیسیونش رو از پول رهن طرف کم کرد و اجاره نامه دستی رو با شرایط جدید ویرایش کرد و داد به ما، ولی اون مستاجر حاضر به قبول شرایط جدید نشد و اصلا هیچ اجاره نامه ای هم دستش نیست،
هیچ اجاره ای هم تا حالا که یک ماه به موعد تخلیه مونده نداده،
حالا امشب بنگاهی به بهونه تمدید کشوندش بنگاه چون من میخواستم که صورتجلسه بشه که بهش اعلام شده باید تخلیه کنه، وقتی بهش گفتم باید بلند شه داد و قال راه انداخت و گفت باید یک سوم پولم رو بدین تا من برم دنبال خونه،

حالا سوالم اینه:
1- قانوناً چقدر باید بهش بدیم که بره؟ اصن چیزی باید بدیم بهش؟
2- با توجه به اینکه نه بنگاهی آدم نرمالیه و نه مستاجر و اینکه تا حالا اجاره نداده و حاضر هم نیست بیاد بشینه، بهتر نیست بصورت قانونی اقدام کنم؟ مثلا اینکه برم بگم ایشون اجاره نداده و الان هم داره بازی در میاره

توضیح اینکه میخوام حتما خونه تا موعد قرارداد (یک ماه دیگه) تخلیه شه

ممنون میشم پاسخ بدید که بیش از این وقت تلف نشه و اسیر بازی های این آدمای ناتو نشیم

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

شما از حتما باید شکایت مطالبه جور معوقه را از شورای حل اختلاف را انجام دهید چون زمانبر هست از فردا شروع کنید برای تخلیه فوری باید موعد اجاره تموم بشه از طریق شورا پول را به صندوق دادگستری بسپارید و تخلیه ایشان را بخواهید که یک هفته طول می کشد وبا توجه به اینکه اجاره نپرداخته و شما شکایت کرده اید پول شما بابت شکایتتان محفوظ میماند