مشاوره حقوقی رایگان - اعسار از رد مال

سلام، وقتتون بخیر.
برای رد مال 150 میلیون تومن به 7 تا شاکی و دو برابر جریمه دولتی که محکوم شدم چقدر قسط بندی میشود؟
من هیچی ندارم. نه خونه، نه ماشین و نه چیز دیگری و تازه دارم سر کار میروم و ماهی چهار تومان در میاورم.
آیا امکان آن هست به خاطر نداشتن پول به زندان بندازند یا نه؟

پاسخ ها :

داودافشاری بادجانی

جناب آقای داودافشاری بادجانی :

سلام. معمولا حکم اعسار صادر خواهد شد اما مبلغ آقساط و پیش پرداخت قابل پیش بینی نیست.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
اگر اعسار پذیرفته شود با توجه به شرایط شما و نظر دادگاه پیش قسط و اقساط تعیین می گردد