مشاوره حقوقی رایگان - مشارکت در مواد مخدر

سلام، خسته نباشید. شوهر من را دو ماه پیش در خونه خواهر شوهرم با 22گرم هروئین، 2 گرم شیشه و 1 گرم تریاک گرفتند. مواد برای خواهر شوهرم بوده است و ما اون جا مهمان بودیم ولی گزارش به اسم شوهرم بوده است. خواهر شوهرم خودش رو تحویل داده ولی قاضی میگوید مشارکت دارند. حالا حکم شوهرم چی میشود؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

بیش از پانزده گرم تا سی گرم ، از چهل میلیون تا شصت میلیون ریال جریمه نقدی و ده تا پانزده سال حبس و سی تا هفتاد و چهار ضربه شلاق