مشاوره حقوقی رایگان - مواد مخدر

با سلام من یک هفته پیش در پارکینگ آپارتمان درحال پارک کردن ماشینم توسط مامور کلانتری بازرسی شدم و 3.5 هرویین مصرفی بنده و یک لوله ی پایپ شکسته که همراه داشتم با قرار وثیقه 50 میلیونی از حکم قاضی باید چه کنم سابقه ندارم آیا حکم حبس تعلق میگیره یا میتوان جریمه داد یا حکم تعلیقیو. تو روخدا راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

حسينعلي  دلفان آذري

جناب آقای حسينعلي  دلفان آذري:

صد در صد مجازات سنگینی در انتظارتان هست ..ولی وزن هروئین را دقیق ننوشتی...کیلوست یا گرم

پرسشگر :

گرم3.5

دکتر داود کرمی

دکتر داود کرمی :

استان :

سلام دادگاه می تواند مجازات جرم شما را معلق نماید و یا جریمه نقدی حکم دهد بسته به نظر دادگاه می باشد.

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.در صورت نداشتن سابقه قابلیت تخفیف دارد.یاالله