مشاوره حقوقی رایگان - دفاع در برابر اتهام توهین

با سلام. من یک آپارتمان به مستاجر داده بودم که با 2 میلیون بیعانه در روز تحویل خانه با بنگاه که از آشنایان مستاجر بود به خانه من مراجعه و درخواست تحویل کلید را نمودند که اینجانب نیز تحویل ممانعت نمودم. حال مستاجر ادعا کرده که به ایشان توهین کرده ام و بنگاه را نیز جهت شاهد آورده است. چگونه میتوانم از حق خود دفاع نمایم در صورتی که بنده هیچ توهینی نکرده ام و فقط کلید نداده ام. ممنون میشوم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

هوشنگ  مقدم

هوشنگ مقدم :

استان :

سلام ،انکار کنید و اینکه اگر شهود معرفی کرد به شهود ایراد بگیرید