مشاوره حقوقی رایگان - اتهام به برداشتن اموال ديگران

با سلام. پدرم و دايی من يك ساختمان با هم ساختن . پيمانكار مشترك بوده . پدرم ساختمان رو به صورت كنترات به پيمانكار داده و ايشون هم ساخته. اما الان بعد از گذشت چند سال، دايي بنده ادعا داره كه پدرم يه شاخه آهن از اون رو برداشته و پيمانكار هم ميگه من در ساختمان آقای .. كار كردم. در صورتي كه ما به ايشون كنترات داديم.
حالا دايي از ما شكايت كرده كه ما آهن رو بهشون بديم.

پاسخ ها :

معصومه شاهی ناراب

معصومه شاهی ناراب :

باسلام
اگر شما برنداشتید این دایی شما هست که دلیل باید ارائه بده به دادگاه در جهت اثبات مدعای خود از جمله شاهد یا دوربین مداربسته و یا...