مشاوره حقوقی رایگان - مشروبات دست ساز

سلام. یک ماه پیش مامورا از تو حیاط خونه ما چهار دبه 20 لیتری که یکی از انها خالی بود و ستای دیگر که مخلوطی از اب و تفاله انگور بود را با خود بردند و برای ما نوشتن 100 لیتر مشروب دست ساز در حالی که قبلا اب انگورا را قبلا جهت گرفتن شیره گرفته بودیم و روی تفاله برای گرفتن سرکه اب ریخته بودیم و مدت زمانش تو دبه 10 روز بوده حالا نوشتن نمونه 7 ولی ما گفتیم که برا سرکه بوده و در تاریخ 4/11/97 میخوام از خودم دفاع کنم پیش قاضی. لطفا کمکم کنید و راهنمایی کنید. هیچ گونه سابقه هم ندارم

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
مسکر یعنی مست کننده مشروبات الکلی یعنی چیزی که حاوی الکل باشد وخاصیت مست کنندگی داشته باشد که تشخیص مسکر یاغیرمسکربون باکارشناس است