مشاوره حقوقی رایگان - فریب دادن

سلام با عرض خسته نباشی و قبولی طاعات و عبادات
یکی از آشنا هامون (زن) مطلقه می‌باشد و با مردی آشنا شد و مرد قصد محرمیت خواندن داشته وی روزی مرد از پشت تلفن یه سوره خونده که به گفته مرد آشنا شده این سوره توسط یک آخوند خوانده شده و صیغه محرمیت و بعد از چند وقت شناسنامه زن مطلقه را بده و اسم زن را در شناسنامه خودش و اسم خودش در شناسنامه زن نوشته اما در ثبت احوال ثبت نیست که این دو زن و شوهر هستن
بنظر شما آیا این دو زن و شوهر واقعی هستند یا مرد سر زن کلاه گذاشته؟؟؟
در ضمن مرد الان 4 سال می‌باشد که با همسر سابقش زندگی میکنه و کاری با این زن ندارد.
آیا زن میتواند طلاق غیابی بگیره؟؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنین
با تشکر

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

این دو زن و شوهر می باشند .البته باید ببینی صیغه شدند یا عقد.اگر صیغه باشد با بذل مدت طلاق صورت میگیرد ولی اگر عقد باشد حتما باید از دادگاه رای گرفته شود وبعد صیغه طلاق جاری شود