مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به نگهداری سگ در آپارتمان

با عرض سلام.
بنده به تازگی یک واحد از آپارتمانی را خریدم.
امروز که اسباب کشی داشتیم سگ من را دیدند و گفتند به هیچ عنوان نمیتوانید سگ نگهداری کنید.
با این که سگ من اصلا واق نمیرند یعنی اصلا حتی صدایی ندارد و اصلا من نمیگذارم در مشاعات راه برود و وقتی هم میخواهم جایی ببرمش او را بغل میکنم و در خودرو میگدارم. شناسنامه هم دارد تمام واکسن ها رو هم به موقع میزنم.
آیا میتواند شکایت کنند و بیرونش کنند این سگ الان 6 سال دارد با من زندگی میکند و من واقعا نگران هستم.
مرسی بابت پاسخگویی.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر برای دادگاه محرز شود که در آپارتمان سگ نگهداری می کنید ممکن است شما را الزام کنند که سگ نگهداری نکنید