مشاوره حقوقی رایگان - نگهداری سگ در آپارتمان

سلام خسته نباشید من یک سگ خیلی کوچیک دارم که خونمون آپارتمانی هستش نگه میدارم سر و صدا نداره جوری که هرشب واق واق کنه پشت سر هم هر چند روز یک بار واق میزنه اونم نه بطور مداوم یکی دوتا
اصلا از خونه بیرون درش نیاوردم تو راه پله یا آسانسور نبردمش
واکسن هاشم مرتب زده شده و بیماری نداره
اما همسایه ها اعتراض کردن میخواستم ببینم با این شرایط که من این همه بگو محدود کردم امکانش هست بتونن شکایت کنن و موفق بشن؟؟؟؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

خیر فقط نگهداری حیوانات در قسمت های مشاع و عمومی ساختمان ممنوع است البته اگر صدای مدام حیوانات ایجاد مزاحمت نماید قابل شکایت خواهد بود