مشاوره حقوقی رایگان - تغییر مدیر ساختمان

با سلام و احترام
ضمن عرض ادب
در یک ساختمان 20 واحدی قبل از پایان دوره مدیریت مدیر ساختمان. در جلسه ای با توجه به نارضایتی از عملکرد ایشان رای گیری انجام شد. و از 17 واحدی که در جلسه حضور داشتند؛ 13 واحد رای به تغییر و لغو مدیریت ایشان دادند. و در همان جلسه مدیر جدید انتخاب شد. بعد از 2 روز مدیر جدید صورتجلسه جدید ساختمان را به امضا 18 واحد رسانده است. اما مدیر قبلی به طرق مختلف از تحویل صندوق ساختمان به ایشان خودداری می کند و هر دفعه بهانه ای می آورد. آیا میتوان از مراجع قانونی موضوع رو پیگیری کرد؟ و بهترین راه به چه طریقی می باشد؟
با تشکر

پاسخ ها :

هوشنگ  مقدم

هوشنگ مقدم :

استان :

سلام ،میتوانید اظهارنامه رسمی برای وی ارسال و ملزم به دادن حساب نمود