مشاوره حقوقی رایگان - تغییر مدیر ساختمان

باسلام وعرض ادب بنده حدودا 6ماه است مدیر ساختمان یک آپارتمان 24واحدی با صورت جلسه ای باامضای 15نفر ورای جمعا20 واحد در گروه مجازی،منتخب شده ام،آپارتمانی که بنا به دلیل کوتاهی هیئت مدیره سابق شرکت تعاونی وهیئت تصفیه منتخب شده بعد ازانحلال شرکت دارای نواقصات ساختمان چون نبود استاندارد آسانسور،نقص سیستم اعلام حریق واطفای حریق وعدم پایان کار ساختمان،طی صورتجلسه های مکرر اعضای حاضر اقدام به اخذ استاندارد آسانسور کرده ام،از یک سو نیز طی تصمیم صورتجلسه اعضا اقدام قانونی علیه سه نفر از اعضای ساختمان که از بابت هزینه ها به صندوق آپارتمان مقروض بودند انجام شده است,البته چون آسانسور رابه علت عدم استاندارد بودن قطع کرده بودیم،افراد مقروض به صندوق آپارتمان که علیه آنها شکایت کرده بودم در راستای اثبات سوء مدیریت بنده به دادگاه وفرار ازدیون اقدام به اعلام و برگزاری جلسه فوق العاده به صورت خودسرانه از سوی هیئت مدیره ومدیریت ساختمان انجام داده وباقول کاهش هزینه شارژ به مستاجرین جدید که از بستن آسانسور هم ناراضی بودند اقدام به اخذ امضا 15نفره که چهار نفر از آنها از محکومین ومقروضین صندوق میباشند کرده اندوپسر یکی از محکومین را به عنوان مدیر ساختمان انتخاب کرده اند،سوال اینجاست که آیا این کار ایشان باتوجه به قانون تملک آپارتمان قانونیست یا خلاف قانون است آیا امضای این مالکین مقروض ارزش قانونی دارد؟ ، و اینکه درساختمانهای دارای نواقصاتان کلی،در انتخاب مدیر ساختمان حق رای ونظر با مستاجر است یا مالک امضای کدام یک معتبر است؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه سوال شما یک سوال کوتاه نیست بلکه یک پرونده کامل است که ابعاد گسترده ای دارد که باید بررسی شود

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
تشکیل هیات مدیره ساختمان با دعوت رئیس هیا مدیره قانونی خواهد بود و اقدامات صورت گرفته قانونی نیست و نظر مالکین مناط اعتبار است و نه مستاجرین.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوع نیازمند برسی بیشتر توام با گفت و گوی متقابل می باشد در صورت تمایل از طریق پنل مشاوره میتوانید با بنده در ارتباط باشید تا موارد لازم عرض شود

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کار بر محترم نظریه اکثریت مالکین اعتبار دارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
جهت ارائه اظهارنظر دقیق حقوقی، نیاز به بررسی مدارک می‌باشد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مستحضر باشید که در تصمیمات ساختمان می‌بایست مالکین حضور پیدا کنند مالکین نظر بدهند