مشاوره حقوقی رایگان - حضانت فرزند

باسلام. برادرم یک سال پیش فوت کردند مشکوک به قتل بود ولی با اینکه ما می دانستیم همسرش سلامت اخلاقی ندارد نتوانستیم در دادگاه ثابت کنیم و پرونده با حکم خودکشی بسته شد. اکنون همسر برادرم حضانت فرزند پسر سه ساله اش را مطالبه کرده است. ایا با اینکه جد پدری این طفل زنده است می تواند حضانت طفل را بر عهده بگیرد؟
با تشکر از شما

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

بله حضانت فرزند با پدر و مادر است و امور مالی او با پدر ودر صورت نبودن با جد پدری است واگر این خانم صلاحیت ندارد باید اثبات کنید .