مشاوره حقوقی رایگان - عدم تخلیه منزل توسط مستاجر

با سلام
اینجانب یکباب منزل مسکونی از تاریخ 10دی ماه 98 به مستاجر دادم و خودم تهران مستاجر بودم و در تاریخ 10دی ماه 99 تقاضای تخلیه واحد مرکزی بعلت فروش منزل نمودم که مستاجر تقاضای مهلت جهت تخلیه نمود و اینجانب جهت رفاه حال ایشان مدت 7ماه تمدید کردم و تاکید کردم منزل در موعد مقرر تخلیه شود حال با توجه به اینکه شرایط زندگی در تهران برایم بسیار سخت و قادر با ادامه زندگی در تهران نیستم و می خواهم برگردم به شهر خودم مستاجر هر روز سر می دونه و تخلیه نمیکنه. خواستم راهنمایی کنید
ضمنا از کمک و همکاری شما عزیزان بینهایت سپاسگزارم

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام دادخواست تخلیه مطرح نمایید

محمد مهدی رییس زاده

جناب آقای محمد مهدی رییس زاده :

باسلام،در صورت پایان مدت اجاره با ارائه مدارک مالکیت از طریق شورای حل اختلاف محل میتوانید تقاضای تخلیه فوری نمائید.