مشاوره حقوقی رایگان - سنوات و حقوق مرخصی

سلام من جایی 10 ماه مشغول کار بوده ام و بصورت توافقی (نه قراردادی امضا شده و نه فیش حقوق داده شده) حقوقم 3 میلیون بوده است. در حال حاضر برای تسویه:
9 روز مرخصی طلب دارم، حقوق مربوط به این مرخصی چقدر حساب میشود؟ بر اساس 3تومان حقوقم است و یا حقوقی که برای کارگر در نظر گرفته میشود؟ که حدود روزی 35ًتومان است؟
کارفرما میگویند سنوات بر اساس حقوق کارگری روی حقوق اصلی حساب شده بوده است. ایا قانونی است؟ سنوات بر اساس حقوق پایه کارگری حساب میشود و یا حقوق توافقی افراد

پاسخ ها :

فاطمه  ترسلي

فاطمه ترسلي :

به اداره کار مراجعه کنید