مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد

باسلام و وقت بخیر
لطفا در مورد دو سوال زیر راهنمایی های لازم را بفرمایید.
1_ اگر نسخه ی مبایعه نامه ی یکی از متعاملین مفقود شود؛ چه راهکاری برای الزام بنگاه دار برای ارائه نسخه نزد او به طرفین است؟
2_ اگر بیع فرد مجنون که در قرارداد ان خلاف واقع پرداخت ثمن به او درج شده، اعلام بطلان شود؛ عدم پرداخت ثمن او نیازمند اثبات است؟ و اینکه اصلا او ملزم به رد ثمن هست یاخیر؟
باتشکر

پاسخ ها :

رحمان  مرداني فرد

رحمان مرداني فرد :

دادخواست الزام به تحویل مدارک مطرح کنید

پگاه احمدی

سرکار خانم پگاه احمدی :

با سلام. بعضا دادگاه این امر را می پذیرد و دستور صادر می کند. بسته به دفاعیات شما دارد. بیع مجنون باطل است. مدعی پرداخت باید سند ارائه نماید.

فاطمه باباپوررزکناری

سرکار خانم فاطمه باباپوررزکناری :

درود ،هیچی راهی ،اما با دو شاهدی که ذیل آن را امضا کرده اند به دادگاه احراز وقوع بیع بدهید و رای دادگاه مالکیت شما را میرساند در مورد دوم عدم قابل اثبات نیست