مشاوره حقوقی رایگان - مفقودی مبایعه نامه

سلام من برای الزام به سند دادخواست دادم برام پیامک اومده باید مبایعه نامه برابر با اصل بشود و برگشت داده شده .اصل مبایعه نامه گم شده و ده سال از تاریخ عقد قرارداد گذشته بنگاه میگه ما فقط تا ده سال نگهداری میکنیم اگه پیدا نکند من چی کار باید بکنم؟ ممنون

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
متاسفانه بدون مبایعه نامه اثبات سخت است

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

به سایر ادله استناد کنید، بهتر است جهت مشاوره تخصصی در دادراه تماس بگیرید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مقدمه طرح هر دعوی در اختیار داشتن اصول ادله مرتبط است.

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

اولا عمل دادگاه اشتباه است مطابق قانون لازم بود جلسه تشکیل و اگر طرف مقابل ادعای جعل و یا انکار و تردید داشت دادخواست ابطال میشد
راهکار شما دادخواست وقع بیع به طرفیت فروشنده است