مشاوره حقوقی رایگان - نحوه احراز تحت تکفل بودن نوه چگونه است

باسلام بنده خانم و متولد 1352 می باشم پدربزرگم سال 1360 فوت نمودند پدر منم بعلت عارضه قلبی 1370 فوت نمودند چگونه می توانم اثبات کنم تحت کفالت پدربزرگم بودم باتشکر

پاسخ ها :

فاطمه  دهقان

فاطمه دهقان :

باسلام پدربزرگ شما قبل از پدرتون فوت نمودن کفالت بعداز فوت پدرتون کفالت پدربزرگتون میشدید ولی الان بخاطر اینکه فوت پدربزرگ تون قبل از پدرتون بوده متاسفانه وجاهت قانونی ندارد