مشاوره حقوقی رایگان - اشتباه املاک در نوشتن مبایعه‌ نامه

من خانه وام دار فروختم که خونه من یک وام 40 میلیونی و یک وام 5 میلیونی داشته و من رسیدهای مربوط به وام رو هم به بنگاه هم به خریدار نشون دادم اما بنگاهی توی مبایعه نامه فقط وام 40 میلیونی رو نوشته و یادش رفته وام 5 میلیونی رو بنویسه
خریدار هم گفته چون توی مبایعه نامه ننوشته من وام پنج میلیونی رو پرداخت نمیکنم فقط وام 40 میلیونی رو پرداخت میکنم
بانک هم وام 40 میلیونی و هم وام پنج میلیونی خونه رو به خریدار منتقل کرده چون سند به اسم خریدار زده شد.
آیا الان خریدار می‌تونه از من شکایت کنه چون بنگاهی توی مبایعه نامه ننوشته خونه من پنج میلیون وام داره؟

پاسخ ها :

ذبیح اله ذوالفقاری

جناب آقای ذبیح اله ذوالفقاری :

سلام شما میتوانید با شاهد این موضوع را در صورت شکایت خریدار به اثبات برسانید مضافا باتوجه به سند رسمی بتاریخ موخر یعنی بعدا وتعهدات طرفین مبنی برعدم هرگونه ادعایی در اینخصوص بنظر خریدار ره بجایی نخواهد برد با تشکر ذوالفقاری 09121799773