مشاوره حقوقی رایگان - مفقودی پلاک انتظامی در جاده

سلام.خسته نباشید خدمت شما از این سایت خوبی که برای راهنمائی عموم قرار داده اید. من خودرو تیبا از فروشنده نقدی خریدم. یکی از پلاک هام افتاده رفتم راهنمائی برای پلاک گفتند ماشین در رهن لزینگ رایان سایپا هست یادنامه لزینگ رایان سایپا بارم چون مرتهن هست رفتم شرکت معاونت بازاریابی سایپا گفتند که کل بدهی و جریمه دورکرد باید پرداخت کنم؟ ماشین هم تنها راه درآمدم بوده که توقیف شده است تا نامه وکالت تعویض پلاک بشرط ترهین مجدد خودرو بنام شرکت رایان سایپا بیارم. باید چکار کنم؟ اجرتون با امام حسین علیه السلام

پاسخ ها :

فاطمه  ترسلي

فاطمه ترسلي :

بله شما باید کلیه بدهی رو پرداخت کنید. و بعد از اون علیه فروشنده دادخواست بدید و پولتونو طبق دادخواست مطالبه وجه دریافت کنید