مشاوره حقوقی رایگان - انتقال و بنام زدن قطعی سند ملکی

سلام من در سال 1380 خانه ای از کسی خریدم و قولنامه کردم و خریدار مدعی شد سند ملک بخاطر مشکلات مشاعی هنوز صادر نشده و من به فروشنده سه سال مهلت دادم که سند قطعی بزند . بعد از گذشت چندماه از خرید متوجه شدم که سند خونه بخاطر بدهی پیش کسی دیگه هست. حالا بعد از گذشت این همه سال هنوز سند نزده یکبار هم شکایت کردم ولی در دادگاه فروشنده حضور پیدا نکرد و قرار شد به مالک سند 1500000میلیون نیم پول بدم تا سند بزنه قاضی هم رای استرداد اعلام کرد بعد که پول رو آماده کردم شخص دبه کرد و مدعی پول دوبرابر کرد و متاسفانه از زمان اعتراض هم گذشته بود. چکار باید بکنم راهنمایی کنید ممنونم. در ضمن یک چک به مبلغ یک میلیون تومان بعنوان ضمانت سند گرفتم که چندی پیش اون رو برگه زدم تا کار قانونی رو انجام بدم

پاسخ ها :

پرسشگر :

خسته نباشی چشم بسته غیب گفتی

مجتبی کمالی

جناب آقای مجتبی کمالی:

با سلام در خصوص موضوع شما طرح دادخواست حقوقی مستلزم تبحر داشتن در مسائل حقوق خصوصی دارد دادخواست تون باید درست و مستندات و مدارک تون باشد که حتما موفق میشود در صورت تمایل میتوانید از طریق وات ساپ مدارک رو ارسال کنید برای مشاوره رایگان 09128392135 کمالی

مهرداد  عبادي نژاد

مهرداد عبادي نژاد :

سلام درصورت تنظیم تعهدنامه در شورا بروی تعهد نامه بدلیل تخلف شکایت کنید