مشاوره حقوقی رایگان - کاهش عرض گذر کوچه

با سلام. کوچه ای بن بست با مالکیت عرصه و عیان کوچه بل عرض 2.5 متر در طول 150 متر ، مربوط به اینجانبان تنها می باشد تنها یک قطعه زمین در انتهای کوچه فقط حق ارتفاق از این کوچه داشته و دارد. به دلیل ساخت و سازهای بیش از حد درمناطق شمالی ،بعد از فروش این قطعه زمین ،مالکین به زور بدون هیچ حکم قانونی اقدام به دیوارکشی و نصب دروازه و قفل زدن آن اقدام کردن .طی احکام قطعی و حکم دیوان در سال 84 و حکم قطعی تشخیص در سال 97 ،حکم مجدد به اثبات مالکیت عرصه و اعیان و قلع و قمع درب و دروازه و احداث هر بنا توسط مالک (اینجانبان )صادر شد.‌در زمان اجرای حکم محکومین با رونمایی از طرح هادی و بیان اینکه این کوچه ،کوچه عموم است و باید عرض آن به 6 متر افزایش یابد . و تمام شوار و بنیاد ....را پول دادن تا چشم بر احکام قضایی ببندند. حال سوال این است میگویند طرح هادی در سال89 بازنگری شده در صورتی که حکم دیوان در سال 84 و حکم بعدی در 97 بود . طرح های هادی باید براساس مالکیت افراد و احکام قضایی موجود طراحی شود . براساس آن اصلاح شود. حال با تحت فشار قرار دادن تمام ارگانهای دولتی و دادن رشوه و فشار اوردن به خانواده ام دنبال احقاق حق در حالت ذیحقی خود می نمایند.و میگویند حکم دادگاه و دیوان باید براساس طرح هادی تغییر کند. لطفا راهنماییم نمایید . با تشکر فراوان

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
نسبت به ابطال طرح هادی باید دادخواست به دیوان عدالت اداری تقدیم کنید .