مشاوره حقوقی رایگان - عدم تخلیه مستاجر در صورت فروش ملک

سلام. آپارتمان من را که در رهن مستاجر بوده فروختم و یک ماه قبل از آن به مستاجر جهت تخلیه اطلاع دادم. مستاجر با این که خود خانه خریده و آن را اجاره داده از تخلیه امتناع میکند. خریدار آپارتمان بنده نیز در صورت عقب افتادن تحویل آپارتمان روزی 300000 تومن جریمه از بنده وصول میکند. آیا میتوانم با شکایت خسارت وارده را از مستاجر دریافت و به خریدار آپارتمان را تحویل دهم؟

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
می توانید تخلیه بگیرید اگر در قرارداد منظور شده قابل مطالبه می باشد