مشاوره حقوقی رایگان - ابطال وکالت فروش ملک

سلام.
یک خونه را یک سال پیش با 160 میلیون وام فروختم. املاکی به خریدار گفت وکالت فروش بدهد و وکالت فروش به او دادم. در وکالت نوشتم در صورت پرداخت نکردن اقساط وکالت باطل است. الان 7 ماه است قسط پرداخت نمیکند و اون هم خونه رو به یکی دیگر فروخته است. من الان هیچ کار بانکی نمیتونم انجام بدهم چون بانک با من طرف حساب هست. راهی دارد که وکالت رو باطل کنم؟ چی کار باید بکنم؟ راهنمایی کنید. لطفا

پاسخ ها :

ابطال وکالت فروش ملک عدم پرداخت اقساط ملک توسط خریدار فروش ملک دارای وام قوانین خرید و فروش ملک ملک