مشاوره حقوقی رایگان - مستمری پدر به دختر

سلام. حقوق پدرم كه بازنشسته ارتش بودند بعد از فوت بين من و مادرم تقسيم شده است.
با قانون جديد ظاهراً حقوق دخترها به يک سوم كاهش پيدا كرده است.
اين قانون شامل ما هم ميشود و يا بعد از فوت مادر كه تمام حقوق به فرزند دختر ميرسد، اون موقع شامل خواهد شد؟

پاسخ ها :

میرحمیدرضا کیائی

جناب آقای میرحمیدرضا کیائی :

متاسافانه مجلس این بی قانونی را بطور مخفیانه و بدون اطلاع تصویب نموده ولی بعد از عمر طولانی مادر در مورد شما اجرا خواهد شد

محسن سلیمانی زاوشت

محسن سلیمانی زاوشت :

استان :

مستمری موصوف ماترک نیست تا با قانون ارث اعمال شود ومعمولا وجه مزبور بین واجد شرایط مساوی تقسیم وپرداخت میشود وهرکدام نیز فاقد شرایط شد سهم وی به بقیه پرداخت میشود