مشاوره حقوقی رایگان - مستمری پدر به دختر

باسلام. خانمی 67 ساله هستم. بعد از فوت پدرم مستمری بازنشستگی پدرم به مادرم تعلق گرفت. در حال حاضر 2 سال است که همسرم را از دست داده ام. محل درامدی ندارم. مادرم نیز به تازگی به رحمت خدا رفته است. من تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی فرزندم هستم (فقط برای دفترچه بیمه). ایا میتوانم از حقوق بازنشستگی پدرم استفاده کنم. در صورت مثبت بودن چند درصد از حقوق بازنشستگی پدرم را میتوانم دریافت کنم.

پاسخ ها :

پرسشگر :

ممنون از لطف شما.ایا باید انحصار وراثت صورت بگیره و بعد از اون اقدام کنم یا نه میتوانم از هم اکنون اقدام کنم؟

بیتا اخوان مدرس

سرکار خانم بیتا اخوان مدرس :

با سلام. بدون گواهی انحصار وراثت نیز امکانپدیر است

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

در صورت نداشتن درامد و نداشتن همسر میتوانید از حقوق پدرتان بهرمند شوید

پرسشگر :

ضمن تشکر از شما وکلای محترم بعنوان اخرین سوال میخواستم بدونم ایا از حقوق کسر هم میکنند یا تمام و کمال پرداخت میکنن.

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

بله برگه حصر وراثت را می خواهند.ولی شما به اداره بازنشستگی پدر مرحوم مراجعه کنید و مدارک را از انجا بپرسید.