مشاوره حقوقی رایگان - حق پارکینگ

با سلام.
بنده یک واحد از آپارتمان 9 واحده را خریداری کردم که در سند رسمی و قولنامه و پایان کار کاملا مشخص و با توضیحات ذکر شده که کدوم قطعه از پارکینگ برای واحد بنده میباشد. لازم به ذکره این ساختمان فقط 4 قطعه پارکینگ داره. اما سایر افرادی که پارکینگ ندارن ادعا دارن که هیچکس پارکینگ اختصاصی نداره در ساختمان و پارکینگ مشاع است و همه ماشینشون رو میارن داخل حیاط .
ادعای اونها اینه که در مبایعه نامه اونها ذکر شده پارکینگ مشاع است.
و گویا فروشنده بساز و بفروش اصلی از 4 مالک قبلی پارکینگ دار ، تعهد محضری گرفته که پارکینگ باید به صورت مشاع استفاده بشه.در حال حاضر از 4 مالک قبلی که تعهد دادن فقط یک مالک مونده در ساختمون که تعهد داده ، بقیه فروختن و رفتن.
در سند هیچ یک از اون افراد مدعی ذکر نشده که پارکینگ دارن اما برای بنده ذکر شده. تنها مدرک اونها اون تعهد محضری و مبایعه‌نامه است.
لطفا راهنمایی بفرمایید بنده چه باید بکنم. حرف برنده رو متوجه نمیشن و میگن سند اعتبار نداره هرچی هست این تعهد نامه و مبایعه نامست ، سند بی ارزش است!!!!

پاسخ ها :

معصومه صبری

سرکار خانم معصومه صبری :

سلام
شما ذیحق هستید چون دارای سند رسمی بوده ومالک میباشید جهت راهنمایی وارائه راهکار میتوانید وقت مشاوره دریافت نمایید