مشاوره حقوقی رایگان - سو سابقه

سلام بنده رو پلیس راهور به جرم رانندگی در حالت مستی جریمه و معرفی کردن به کلانتری و دادسرا و بعد در کلاس آموزشی شرکت کردم و امتحان دادم به دستور بازپرس، میخواستم بدونم این مورد برای من سوسابقه شده است؟ و اگر پاسخ مثبت است به چه مدت سوسابقه دارم

پاسخ ها :

پگاه احمدی

سرکار خانم پگاه احمدی :

با سلام. اگر حکم محکومیت به شلاق به علت شرب خمر داشته باشید بلی.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر به اتهام شرب خمر حد برای شما جاری شود سو سابقه کیفری محسوب خواهد شد ولیکن اگر صرفا جریمه شده باشید سو سابقه محسوب نمیگردد