مشاوره حقوقی رایگان - رانندگی در حالت مستی

با سلام.
آیا بخاطر جرم رانندگی در حالت مستی 1. حتما با مراجعه به دادسرا شلاق میزنن؟ 2. در گواهی سوء پیشینه ای که میگیریم نشون داده میشه؟
ممنون میشم راهنمایی کنین.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
پرونده در دادسرا رسیدگی میشه و در صورت اثبات حکم شلاق صادر میشه

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورت اثبات حد شرب خمر و 80 ضربه تازیانه است به شما وارد خواهد شد و سابقه کیفری موثر تلقی می گردد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شرب خمر ، در صورت اثبات ، جرم حدی است و مجازات شلاق خواهد داشت و در صورت استعلام ، سابقه کیفری موثر ذکر خواهد شد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله 80 ضربه شلاق‌ دارای سوء سابقه کیفری خواهد شد