مشاوره حقوقی رایگان - اجور معوقه و تخلیه فوری

مستاجر من 16 ماه است که اجاره پرداخت نکرده است و 6 ماه هم است که اجاره نامه را تمدید نکردیم یعنی در حال حاضر هم بدهی معوقه اجاره دارد و هم قراردادش 6 ماه است که تمام شده در این مدت من ملاحظه حالشان را کردم و صبر کردم و مرتب قول امروز و فردا میدهند من هم قصد فروش ملکم را دارم و ظاهرا مشکل مالی دارند و نمی توانند بدهی من را بدهند و به مکان جدید بروند و مبلغ پول پیش هم حدود یک چهارم بدهی میباشد من می توانم حکم تخلیه فوری بگیریم و برای گرفتن بدهی باید چکار کنم ؟
با تشکر

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام
خیر بعد از مدت مشخصی که از عدم پاسخگویی بگذره اداره ثبت باید جواب استعلام را بده. جهت شکایت به رئیس اداره مذکور مراجعه فرمایید