مشاوره حقوقی رایگان - اجاره بها

سلام مستاجر من از 6 شهریور تاالان کرایه نداده دفتر خدمات قضایی شکایت کردم آیا میتونم حکم تخلیه فوری بگیرم و چقدر زمان میبره سپاس

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله یکی از شرایط تخلیه عدم انجام تعهدات مستاجر می باشد لذا در صورتی که قرارداد اجاره شما دارای دو امضا شاهد باشد می توانید دستور تخلیه دریافت نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اگر مدت اجاره منقضی نشده باشد باید حکم تخلیه بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر قراداد اجاره تمام شده دستور تخلیه فوری بگیرید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر اجاره نامه شما امضای دو شاهد را دارد تخلیه فوری می توان درخواست کرد مبنی بر دستور تخلیه کمتر از دو هفته انجام می شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله از پول پیش وی اجاره معوقه را بردارید .و دادخواست تخلیه فوری دهید . مشکل دیگری بود تماس بگیرید

علی سیفی

جناب آقای علی سیفی :

معمولا به دلیل مصوبه ستاد ملی کرونا تخلیه فوری انجام نمی‌شود و به ایشان مهلت داده می‌شود

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

می توانیدحکم تخلیه بگیرید نه با ان سرعتی که مد نظر شماست