مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن حکم تخلیه فوری

در تاریخ 1400/3/10 یک واحد اپارتمان خریدم که فروشنده گفت مستاجر داخلش هست و تا برج 8 قرار داد داره به خاطر شرایط کرونا قبول کردیم که تا آخر برج 8 بمونه و این مدت 5 ماه اجاره را هم فروشنده به من واگذار کرد که پشت برگه قرارداد اجاره نامه مدت 5 را را ذکر کردیم با مبلغ و تاریخ و امضا فروشنده و بنگاه دار به عنوان شاهد هست الان اخر برج 8 هست و مستاجر تخلیه نمیکنه بنده خودم هم مستاجرم و نیاز به خونه خریداری شده دارم آیا میتونم حکم تخلیه فوری بگیرم

پاسخ ها :

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام
تحت شرایطی از جمله اثبات نیاز شخصی، ممکن است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام شما ابتدا باید از مستاجر نیز امضا می گرفتید اما باز هم می توانید تخلیه بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

تحت شرایطی از جمله اثبات نیاز شخصی، ممکن است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما باید درخواست تخلیه فوری در شورا مطرح نمایید و اعلام نمایید که این خانه را خریده اید ولی باید سند مالکیت به نام شما باشد جهت نیاز به توضیحات بیشتر تماس بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بله به شورای حل اختلاف مراجعه کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله با اثبات نیاز شخصی خود یا افراد تحت تکفلتان میتوانید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر سند قطعی بنام شده باشد بله میتوانبد دستور تخلیه فوری بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
بله با انتقال مالکیت به شما می توانید دستور تخلیه اخذ نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
برای استفاده از قانون کرونا شما باید سند رسمی انتقال داشته باشید .