مشاوره حقوقی رایگان - حق طلاق دارم چطور باید اقدام کنم؟!

سلام وقت بخیر . من به علت دست بهزن داشتنش میخوام طلاق بگیرم . حق طلاق هم دارم میشه منو راهنمایی کنید

پاسخ ها :

کوروش طاهری

کوروش طاهری :

درود
باید وکیل بگیرید به جای اپن بیاد دادکاه توافقی از هم جدا شوید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر منظورتان از حق طلاق داشتن وکالت در طلاق باشد بله میتوانید با در دست داشتن وکالتنامه با وکیل دادگستری قرارداد منعقد تا وکیل دادگستری از شما بعنوان وکیل مع الواسطه زوج وکالت اخذ ودادخواست طلاق را ثبت نماید

سید حمید مرادیان وفایی

جناب آقای سید حمید مرادیان وفایی :

با سلام ،در قانون چیزی به عنوان حق طلاق وجود ندارد ،احتمالا شما وکالت بلا عزل در طلاق دارید ،که در این صورت باید حق توکیل به غیر در وکالتنامه شما وجود داشته باشد تا با مراجعه به وکیل دادگستری و انعقاد عقد وکالت و دادن وکالت به وکیل دادگستری دادخواست طلاق را ثبت نمایید. زیرا وکالت در مراجع قضایی مسلتزم داشتن پروانه وکالت میباشد. موید باشید