مشاوره حقوقی رایگان - جعل و الحاق قولنامه دستی

با سلام
مرحوم پدر بنده در سال 1369 ملکی را با قولنامه عادی خریداری نموده و از همان زمان در تصرف وی و سپس اینجانبان بعنوان ورثه می باشد. متن قرارداد و امضاء فروشنده و شهود همگی با خودکار مشکی میباشد. سپس با فاصله زمانی و در حالیکه قولنامه جهت تبدیل به سند رسمی به امانت در اختیار عموی بنده بوده است ایشان نام و مشخصات خود را با خودکار آبی بین سطور بعنوان خریدار دوم بالمناصفه الحاق کرده و امضاء نموده است. از آنجا که مرحوم پدرم در زمان خرید قولنامه را امضا نکرده است عموی بنده امضاء ایشان را نیز با همان خودکار آبی ذیل قولنامه اضافه کرده است.
کارشناسان الحاق را تایید نموده اند لیکن چون امضاء ساختگی پدر بنده بعد از الحاق اضافه شده است مدعی هستند این الحاقات مورد تایید مرحوم بوده است و بنابراین جعل اتفاق نیفتاده است. بنده قطعا میدانم امضاء پدرم جعل است لیکن مردد هستم اگر ادعای جعلی بودن امضای ایشان را بکنم و اثبات شود این قولنامه باطل گردد و همان نصف مالکیت هم با مشکل مواجه شود. لطفا راهنمایی بفرمایید. ممنون

پاسخ ها :

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

با سلام و عرض ادب طبق اطلاعاتی که دادید دست نویسی عمویش ما بعداً به سند الحاق شده بنابراین این قسمت است دست خط که جعل می باشد باطل است و بقیه صنعت که مورد تایید شما و بقیه وراث می باشد به قوت خود باقی است و کل سند قاعدتاً نباید باطل شود