مشاوره حقوقی رایگان - مهریه ام را بخشیدم و حق طلاق را به وکیل داده بودم و در جلسات مشاوره بودیم که در جلسه 2سازش کردیم

در جلسات مشاوره برای طلاق توافقی بودیم که برگشتیم شوهرم اعتیاد داشت و من هم بخاطر کارمند بودم و آبرویم را در محل کارم می برد برگشتم حالا میخاهم اقدام به جدایی کنم می توانم روی پرونده قبل اقدام کنم؟ چگونه خواهش میکنم کمکم کنین؟

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

خیر .اگر وکالت در طلاق از همسرتان دارید می توانید دوباره اقدام نمایید ووکیل بگیرید والا خیر تماس بگیرید تا راهنمایی شوید