مشاوره حقوقی رایگان - پارک خودرو در حیاط مشاع

با سلام. از آپارتمانی به آپارتمان جدید نقل و مکان کرده‌ام. دارای دو خودرو می‌باشم ( یکی مال خودم و دومی برای فرزندم) در ساختمان یک پارکینگ داریم و به علت مسائل ایمنی جای خودرو دوم آیا می‌توانیم در حیاط بدون ایجاد مزاحمت برای ساکنین پارک کرد؟ ممنون از راهنمایی شما.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
خیر چون حیاط جز مشاعات تلقی وباید کلیه مالکین اجازه پارک را به شما بدهند