مشاوره حقوقی رایگان - معاونت در فروش مال غیر

با سلام. در سال 87 یک واحد آپارتمان با سند رسمی از شخصی خریداری کردم و پس از گذشت مدت 11 سال پیمانکار ساخت این ساختمان که در یکی از واحدهای همین ساختمان به مدت 5 سال همسایه ما بوده و خودش شخصا دلال انجام معامله بنده و تعداد دیگری از خریداران آپارتمان بوده و از کلیه مراحل فروش و انتقال سند مطلع بوده است از فروشنده به استناد به قرارداد دستنویس شراکت 50 درصدی فقط در عرصه ملک، شکایت فروش مال غیر کرده و دادگاه رای غیابی به رد عین مال کلیه طبقات ساختمان و زندان و جریمه دولتی فروشنده داده است. فروشنده توسط شاکی به دادگاه بدوی مجهول المکان معرفی شده و در دادگاه تجدید نظر هم وکیل فروشنده حاضر شده و دفاعیات قابل قبولی ارائه نکرده است. اکنون حکم قطعی است و فروشنده که ظاهرا متواری است.
آیا میشود با عنایت به این که شاکی از فروش مال خود اطلاع داشته و به خریداران به طور رسمی و با اظهارنامه ظرف مدت یک ماه اطلاع رسانی نکرده، به جرم معاونت در فروش مال غیر شکایت کرد؟

پاسخ ها :

معاونت در فروش مال غیر فروش مال غیر قوانین خرید و فروش ملک فروش مال غیر