مشاوره حقوقی رایگان - حکم تخلیه واحد مسکونی

سلام حدودا شش ماهه پیش یک واحد اپارتمان سند دار خریداری کردم. منتهی چون مستاجر داشت و تاریخ انقضایش بیستم مرداد 1400 بود بنده ناچارا پذیرفتم تا این تاریخ مستاجر در ان سکونت کند. الان که مهلتش تمام شده از تخلیه خودداری میکند. با توجه به اینکه یکی از تبصره های کرونا اینه که ملکی که در دفترخانه رسمی مورده انتقال قرار گرفته باشد از تمدیده اجباری مبری است. بنده میتوانم حکم تخلیه فوری بگیرم؟ خواهشمندم راهنمایی فرمایید.

پاسخ ها :

حکم تخلیه فوری مستاجر تخلیه مستاجر در کرونا تخلیه مستاجر موجر مستاجر اجاره کرونا