مشاوره حقوقی رایگان - برکناری مهندس ناظر

با سلام ، بنده مهندس ناظر ساختمانی بودم که در سال 1396 تمام شده و به علت کمبود مستندات ، گزارش اتمام ساختمان خلاف دار برای آن ارائه کردم . مالک به شورای انتظامی شکایت کرده و شورا در رای بدوی ، 3 ماه محرومیت برای بنده در نظر گرفته و عنوان کرده ساختمان باید پایان کار می گرفته در حالیکه این مطلب صحت ندارد و بنده اعتراض کردم و رای شورا به مرحله تجدید نظر رفته است . سپس مالک به کمیته داوری سازمان مراجعه کرده و درخواست تعویض بنده را داد . بنده در جلسه کمیته داوری شرکت کرده و از خود دفاع کردم و گفتم ساختمان مستندات لازم جهت دریافت پایان کار را ندارد و بنده تخلفی مرتکب نشده ام . از آن جا که حق با بنده بود ، کمیته داوری در مهلت 3 ماه صدور رای ، هیچ رایی صادر نکرد چرا که رای بدوی شورای انتظامی زیر سؤال می رفت و برای سازمان تبعات منفی داشت . در انتها مالک مستقیما درخواست برکناری بنده را به رئیس سازمان داده و رئیس سازمان هم در نامه ای بدون ذکر علتی ، با درخواست مالک موافقت کرده و بنده را برکنار کرده است . اکنون می خواهم بدانم بنده چگونه باید اقدام کنم و آیا رئیس سازمان اختیار برکناری بنده را بدون احراز شرایط آن ، داشته است ؟

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

بايد آراي صادره و مستندات طرفين و دلايل ابرازي را مشاهده نمود تا پاسخ دقيق حقوقي داد