مشاوره حقوقی رایگان - امضا به جای دیگری

با سلام.
بنده 5 سال پیش در یک شرکت ساختمانی مشغول کار شدم و قراردادهای بین شرکت با پیمانکاران جزء را از طرف رئیس شرکت امضاء می کردم ولی مهر شرکت را روی قرارداد میزدم و کنار امضای خودم کلمه از طرف را مینوشتم. در ضمن در متن قراردادها هم اسم رئیس شرکت به عنوان کارفرما نوشته شده بود. آیا اگر شرکت هنوز به برخی از این پیمانکاران بدهکار باشد و آن ها بابت طلبشون شکایت کنند،مسئولیتی متوجه من خواهد بود؟

پاسخ ها :

پگاه احمدی

سرکار خانم پگاه احمدی :

با سلام. طبق توضیحاتی که ارائه نمودید خیر چون شرکت مسئول پرداخت است نه شما.