مشاوره حقوقی رایگان - امضای خواهر به جای پدر در رضایت نامه قیم

سلام، وقت بخیر. من میخواهم در آموزشگاهی ثبت نام‌ کنم. باید رضایت قیم من که پدرم هستند باشد. میشه به جای پدرم‌ خواهرم امضا کند؟ پدرم در سلامت کامل هستند.

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
اولا قیم نه ، ولی قهری ، ثانیا : چون پدر شما در قید حیات و در سلامت کامل هستند ،خواهر شما و هیچکس دیگر نمیتواند جای ایشان امضأ کند .
موفق باشید