مشاوره حقوقی رایگان - تامین دلیل بر خالی بودن ملک

با عرض سلام و خسته نباشید. حدود 3 دانگ از منزل مسکونی من به وسیله اجرای ثبت برای مهریه همسرم به نام همسرم شده است و پس از آن ایشان مستقیم و حضوری به من گفتند که من از منزل استفاده کنم و هیچ مبلغی هم از من نمیخواهند ( من و همسرم به علت اختلاف جدا زندگی میکنیم) و 6 ماه پس از آن اظهارنامه فرستادند که من جهت عقد اجاره نامه اقدام کنم ولی چند روز بعد مجددا گفتند که تصمیم‌ او تغییر کرده و میخواهند ملک را بفروشند و مدارک اقدام جهت فروش هم وجود دارد ولی به هر علت بیش از یک سال گذشته ولی هنوز برای فروش و آگهی و مزایده اقدامی نکرده است ولی الان تقاضای اجرت المثل اجاره سهم ملک را کرده. است.
با توجه به این که ملک کاملا تخلیه است و من در آن جا ساکن نیستم آیا در حین انجام شکایت ایشان قادر به درخواست تامین دلیل هستم یا خیر؟
از نظر حقوقی قابل انجام هست یا نه؟ چون نگران طولانی شدن روال پرونده و پرداخت اجاره شوم. با سپاس از راهنمایی تمام عزیزان در دادگاه.

پاسخ ها :

تامین دلیل ملک اجرت المثل ملک مشاع اجرت المثل ملک مشاع با همسر اجرت المثل