مشاوره حقوقی رایگان - مستمری پدر به پسر معلول

سلام، خسته نباشید.
برادر من دارای معلولیت ذهنی شدید می باشد که برای این که بعدا بعد از فوت پدرمان دارای مستمری شود که بتواند امور زندگی خود را بگذرد درخواست کمیسیون پزشکی دادیم که 45 درصد موافقت شد.
الان ما دوباره قصد داریم که درخواست پزشکی بدهیم که این درصد را بالاتر ببریم.
نامه ای از دکتر معالج گرفتیم ولی تامین اجتماعی با تشکیل کمیسیون موافق نمیکند.
آیا ماده قانونی هست که آن ها ملزم به اجرای درخواست شوند؟
با تشکر.

در پایان اگر کسی میتواند کمکی کند که این خانواده که دچار فقر شدیدی هستند. سپاسگزارم.

پاسخ ها :

مستمری پدر به پسر معلول مستمری پدر به پسر کمیسیون پزشکی مستمری