مشاوره حقوقی رایگان - پیامک استفاده از حساب بانکی در قمارخانه آنلاین

سلام. من اصلا یادم نمی آید حسابی جایی داشته باشم و الان این اس برای من آمده است.
از حساب شما براي انتقال وجه به حساب قمارخانه هاي آنلاين استفاده شده است.
چنان چه از روي بي اطلاعي به اين سايت ها مراجعه کرديد، اکيدا از تکرار آن خودداري نماييد. در صورت تکرار، مرتکب تحت تعقيب قضايي قرار مي گيرد.
طبق قانون براي قماربازي با هر وسيله اي تا 6 ماه حبس و شلاق در نظر گرفته شده است.

معاونت فضاي مجازي دادستاني کل کشور

پاسخ ها :

پیامک استفاده از حساب بانکی در قمارخانه آنلاین قماربازی پیامک دادستانی شرط بندی