مشاوره حقوقی رایگان - کابینت ساز

سلام من بیست روز پیش کابینت زدم بعد از ده روز تمام کابینت کنار سینک ترک برداشت از اون روز تا امروز کابینت ساز امروز فردا میکنه برای درست کردنش
و در ضمن من قرارداد با ایشون چون اشنا بودن نبستم ولی تمام پیام های که در واتساپ دادن بابت قیمت دارم میتونم شکایت کنم و ایشون از دادن فاکتور خودداری میکنن و رنگ کد کابینت با چیزی که الان زدن فرق داره میتونم کاری بکنم که بتونن بیان درست بکنن کابینت یا نه ؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

صرفا دعوای مطالبه خسارت و یا الزام به انجام تعهد