مشاوره حقوقی رایگان - ثبت شکایت با سیمکارتی که من از ان اطلاع ندارم

سلام. چند وقت پیش متوجه ثبت شکایت قضایی بر روی پلاک ماشینم شدم که بعد از پیگیری متوجه شدم یک کلاهبرداری با یک سیمکارت ایرانسل به نام من در شهرستان رشت انجام شده است . من از این سیمکارت و خریدش هیچ چیزی به خاطر ندارم و بنابراین با مشورت یکی از دوستان درخواست واخواهی دادم مبنی بر اینکه من این سیم کارت رو نگرفتم و ازش استفاده هم نکردم و دادگاه پیگیر امضا و اثر انگشت بشه و GPS هم بزنه محل های ثبت سیم کارت رو. الان پیام مبنی بر حضور در دادگاه برام اومده می خواستم ببینم به قاضی چطور بگم من بیگناهم
تنها چیزی که به یاد دارم اینه که چند سال قبل که به عراق رفته بودم بعد از چند روز یک پیامی برام اومد که متنش خاطرم نیست. شاید مربوط به ریجستری گوشی ها خارجی بوده باشه
ممنون

پاسخ ها :

کیمیا وهاب زاده موسوی

کیمیا وهاب زاده موسوی :

با سلام
دفاع شما می بایست مبتنی بر مدارک موجود در پرونده باشد . توصیه می شود قبل از جلسه رسیدگی شخصا یا توسط وکیل دادگستری اقدام به مطالعه پرونده جهت تهیه دفاع مناسب نمایید.