مشاوره حقوقی رایگان - سواستفاده از سیمکارت در کلاهبرداری

سلام در پرونده شکایت از پسرم با عنوان کلاهبرداری

پسرم بدون اجازه من از سیمکارت بنامم استفاده کرده، حالا دادگاه منو بعنوان متهم احضار کرده
چگونه باید ثابت کنم سیمکارت در اختیارم نبوده؟؟

پیامکی از شاکی دارم برروی همان سیمکارت که با نام بردن پسرم و خطاب قرار دادن وی، نشان داده مخاطبش پسرم بوده
آیا این پیامک کمکی میکنه؟؟؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله موثر است . در صورت تمایل برای مشاوره بیشتر تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام نگران نباشید و به همین صورت دفاع نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به هر حال شما به عنوان مالک سیم کارت مسوولید و باید عدم با ارایه دلیل سواستفاده بدون اطلاع از خود دفاع کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

رضایت شاکی را جلب کنید چون اثبات عدم استفاده شما فرزندتان را متهم می کند که در هر صورت مناسب خانواده شما نیست بنابراین سعی در جلب رضایت شاکی نمایید...

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است جای نگرانی نیست برای شما

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

با سلام می تواند بعنوان اماره باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیلی تنها این مورد نیز به شما کمک نمی نماید می توانیم درخواست پرینت مکالمات را داشته باشید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید درخواست پرینت مکالمات و پیامک هارو بدهید و در دادگاه دفاعیات خود را مطرح کنید
دادگاه با توجه به دفاعیات طرفین اظهارنظر خواهد کرد.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

درهر حال سیم‌کارت متعلق به شما بوده و باید ثابت کنید که سیم‌کارت در اختیار کس دیگر بوده و ایشان از آن استفاده کرده و میتوانید درخواست پرینت مکالمات دهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله کمک میکند.چون سیمکارت بنام شماست اتهام‌متوجه شماست مگر خلافش را اثبات کنید.

محمدهادی پورسینا

جناب آقای محمدهادی پورسینا :

با سلام ضمن شرح ماوقع به کیفیت مندرج در سوال، از خود دفاع نمایید.

ابوالفضل میر جوادی

جناب آقای ابوالفضل میر جوادی :

با سلام ، از دادگاه تقاضا نماید تا لیست تماس های ورودی و خروجی سیم کارت را از اپراتور استعلام نماید . مخاطبین تماس سیم کارت مورد اشاره کمک شایانی در استفاده کننده سیم کارت می نماید . پیامک مورد اشاره هم تا حدودی موثر است

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

اصل بر استفاده شما از سیم کارت است با توجه به پیامک ها و شهود و ..

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله بعنوان اماره قابلیت استناد دارد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی شما اعلام کن که سیم کارت دست پسرم بوده