مشاوره حقوقی رایگان - سواستفاده از سیمکارت در کلاهبرداری

سلام در پرونده شکایت از پسرم با عنوان کلاهبرداری

پسرم بدون اجازه من از سیمکارت بنامم استفاده کرده، حالا دادگاه منو بعنوان متهم احضار کرده
چگونه باید ثابت کنم سیمکارت در اختیارم نبوده؟؟

پیامکی از شاکی دارم برروی همان سیمکارت که با نام بردن پسرم و خطاب قرار دادن وی، نشان داده مخاطبش پسرم بوده
آیا این پیامک کمکی میکنه؟؟؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله کمک کننده است باید دقیق دید عنوان طرح شکایت چیست و پسر موضوع را قبول دارد یا خیر

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

همين موارد را با صداقت براي مرجع محترم قضايي توضيح دهيد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بله در دادسرا اثبات خواهد شد که پسر شما پیام ها را ارسال کرده است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر در دادگاه انقلاب لام کنید سیم کارت دست پسرتان بوده مشکلی برای شما پیش نمیاد و با پرینت پیامک ها و مکالمات مشخص میشه سیم کارت دست چه کسی بوده است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام میتوانید با استناد به شهادت شهود و پرینت مکالمات دفاع نماید